Historia smaku. Jak warzywa i przyprawy budowały fortuny, wywoływały wojny i wpędzały ludzi w szaleństwo

Okładka książki Historia smaku. Jak warzywa i przyprawy budowały fortuny, wywoływały wojny i wpędzały ludzi w szaleństwo
Bryan Bruce Wydawnictwo: Carta Blanca Seria: Bieguny reportaż
200 str. 3 godz. 20 min.
Kategoria:
reportaż
Seria:
Bieguny
Tytuł oryginału:
A Taste of History. The Stories Behind Our Favourite Foods
Wydawnictwo:
Carta Blanca
Data wydania:
2009-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2009-01-01
Liczba stron:
200
Czas czytania
3 godz. 20 min.
Język:
polski
ISBN:
9788361444633
Tłumacz:
Ewa Kleszcz
Tagi:
historia smaku
Średnia ocen

                6,7 6,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki